ProductProevenRestaurantWinkelBestellen

Servicepunt voor particulieren, horeca en grootverbruik

Let op, tijdelijk nieuw adres: Heymanslaan 40

In de stad Groningen fungeert de drankenhandel Bubbels Drinx & More als servicepunt voor de Caldopenas wijnen. Hier vindt u ons complete assortiment. Naast een slijterij voor particuliere aankopen beschikt deze zaak over een Cash & Carry afhaalunit voor horeca en grootverbruik.  

BUBBELS Drinx & More

Vanaf 1947 was de slijterij gevestigd aan de Oosterhamrikkade te Groningen. Deze zaak werd gedreven door de familieVos. In de volksmond klonk het dan ook regelmatig; 'we gaan even naar het Vosje'. In 1995 werd de slijterij overgenomen en verplaats naar het nabijgelegen Wielewaalplein.

 

In 1995 werd Slijterij Het Vosje een MIXINN slijterij. MixInn is een co÷peratieve vereniging van ca.100 onafhankelijke slijterijen die gezamenlijk inkopen. Naast inkopen worden er gezamenlijk reclameacties uitgevoerd, vindt u overal hetzelfde MixInn logo, maar bestaat er voor de slijter voldoende ruimte om zijn eigen identiteit te behouden. Paradepaardjes van MixInn zijn de private labels Kabouter en Arend. Deze binnenlands gedistilleerd producten vindt u uitsluitend bij de MixInn slijter: Maar ook Naulin Cognac en een ruime selectie huiswijnen ontbreken niet in het uitgebreide assortiment van de MixInn slijter.

 

De activiteiten aan het Wielewaalplein werden langzamerhand uitgebreid. Leveranties aan horeca, verhuur van mobieletapinstallaties,terrasmeubilair,partybenodigdheden en een eigen site op het internet. En uiteindelijk verkregen wij het servicepuntschap van de bij ons al jaren meest verkochte wijn CALDOPENAS van het wijnhuis Cabovasa uit Valdepenas te Spanje. Al deze ontwikkelingen resulteerden in het najaar van 2000 in een nieuwe,eigentijdse naam voor de slijterij, die een goede weergave van de vele activiteiten gaf: BUBBELS Drinx & More.

 

 

BUBBELS Drinx & More is gevestigd aan het Wielewaalplein 26-28, in het oostelijke deel van de stad Groningen. Parkeerruimte is voor de zaak aanwezig (betaald parkeren). Met het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van het Oosterhamriktrace, halte zaagmuldersweg.

Let Op: Het Wielewaalplein wordt gesloopt en gerenoveerd. Deze periode duurt tot medio 2011.

Slijterij Bubbels is tijdens deze periode verplaatst naar de Heymanslaan 40, 9714 GM te Groningen. 050-3188853.

Vanaf het Wielewaalplein de Zaagmuldersbrug over, dan gelijk linksaf, en nu de 1e straat rechts. Halverwege aan de rechterzijde vindt u Bubbels. 

 

 

Openingstijden:

maandag 13.00 - 18.00 uur

dinsdag t/m donderdag 11.00 - 18.00 uur

vrijdag 10.00 - 18.00 uur

zaterdag 10.00 - 17.00 uur

u kunt bij ons pinnen

 

klik hier voor meer informatie over 

Horeca Service & Party Verhuur 

 

Wil je alles weten over poker? Klik dan op het PokerTopper.com logo