ProductProevenRestaurantWinkelBestellen

Wijn Proeven

Bent u enthousiast wijngenieter en lijkt het u leuk om u eens te verdiepen in het proeven van wijnen? Caldopenas wijnen geeft verschillende mogelijkheden tot het proeven van wijnen. Een wijnproeverij is leuk, lekker en kan ook nog leerzaam zijn. Tijdens de proeverijen wordt ingegaan op de smaakaspecten en de smaakbeleving van de verschillende Caldopenas wijnen.

 

Voor wie zijn de proeverijen?

Voor iedereen die belangstelling heeft voor wijn en een gezellig uitje wil organiseren. Particulieren, bedrijven, verenigingen, verjaardag, vriendenclubs etc. Er is tenslotte altijd wel een reden om wijn te proeven!

 

De proeverij

In circa twee uur tijd vertellen wij u interessante wetenswaardigheden over onze wijnen en laten wij u uiteraard al onze wijnen proeven. Dit gaat natuurlijk vergezeld van enkele lekkere hapjes. Tijdens de proeverij komen een aantal punten aan de orde:

Hoe moet ik proeven?

Wat moet ik proeven en hoe benoem ik dit?

Blind proeven?

Om deze punten goed te kunnen behandelen wordt er tijdens de proeverij gebruik gemaakt van een "geur en kleurwijzer" en een proefformulier om notities te maken zodat u een referentiekader kunt opbouwen. Wellicht herkent u daardoor een volgende keer een wijn blind. (daarmee valt altijd een punt te scoren bij vrienden of collegae) Verder kan er tijdens de proeverij worden ingegaan op ieder aspect van onze wijnen.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij hebben een aantal lokaties waar u uit kunt kiezen.

 - een proeverij in ons sfeervol wijnproeflokaal te Groningen

 

- een proeverij in tapas restaurant 'Taberna Caldopenas'

 

- een proeverij in Piccadilly The Party Place

 

De kosten per proeverij bedragen 200 euro per gezelschap van maximaal 10 personen. Dit is inclusief wijnen en hapjes.

Iedere proeverij kan eventueel uitgebreid worden met een diner, salsa demonstratie of spaanse live muziek.

Mocht u naast deze mogelijkheden nog andere suggesties of wensen hebben, dan kunnen deze altijd in overleg worden aangepast.

voor verdere informatie of reserveringen klikt u hier info@caldopenas.nl